Mandinka Natural Products I/S samler og presser baobab- og moringa olie i Gambia.  Mandinka har til huse i Kerr Serign i Gambia med lager, presserum osv. Vi er derfor med i hvert eneste led i produktionen, hvor vi indsamler baobab vildt, og med hensyn til moringa indsamler vi både på egen farm og vildt.

Moringa- og Baobab frøene koldpresses, og vi producerer olierne efter GMP standarden ISO 22716. Målinger/tests foretages løbende af  Institute de Technologie Alimentaire,  Dakar, Senegal. Olierne er COSMOS certificeret gennem BHID i Tyskland.

Har du/I et CVR-nummer, så har vi forskellige muligheder for engros salg:

* Ønsker du/i at sælge vores olier, og eller creme eller sæber i jeres butik/skønhedssalon/Helsebutikker/webshop/frisør så har vi meget favourable priser.

* Ønsker du/i at sælge olierne, creme, sæber med jeres eget logo på, så kan vi tilbyde flasker til olierne, beholdere til creme og at fylde dem, sætte låg på, sætte jeres etikette på, og sende dem til jer. Det kræver en minimumsbestilling på 30 styks af én slags. Vi sørger for det lovpligtige.

* Du/I kan også vælge at købe olierne af os i 5, 10, 15, 20, 25 liter, og selv hælde olierne om på jeres egne beholdere, sætte etiketter på etc. 

* Fremstiller du/I selv creme eller sæber, så er disse olier intet mindre end fantastiske. 

Kontakt os på mail info@mandinka.dk eller mobil +45 82 13 04 82, og vi sender en prisliste.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.