FAQ

Moringa er et træ, der er hjemmehørende i Himalaya og Indien. Moringatræets blade, bælg, frø og blomster er alle spiselige. Bladene bruges almindeligvis i salater eller som grøn te. Bælgene spises friske eller tørrede og kan tilsættes til supper eller karryretter. Frøenemales til pulver og bruges som fortykningsmiddel eller tilsættes til smoothies. Blomsterne kan spises friske eller laves til en sirup.

Baobab, også kendt som Adansonia digitata, er et træ, der findes i Afrika. Træet kan blive op til 30 meter højt og har en stamme, der kan blive op til 2 meter bred. Træets bark er glat og grønlig-grå i farven. Bladene på baobabtræeter store og grønne, og træet har små hvide blomster.

Baobabtræets frugt er en stor bælg, der kan veje op til 15 kg. Bælgen indeholder frø, der er dækket af en hård skal. Frugtkødet er spiseligt og har et højt indhold af C-vitamin.

Der er ikke noget entydigt svar på dette spørgsmål, da økologiske og konventionelle produkter kan variere meget i kvalitet. Økologiske produkter er dog generelt produceret uden brug af syntetiske pesticider eller gødning, så de kan være sundere for dig og miljøet. Økologiske produkter har også større sandsynlighed for at være Fairtrade-certificeret.

Moringaolie er den olie, der udvindes af frøene fra moringatræet. Moringaolie er en lysegrøn, klar olie med en høj % af oliesyre

Baobabolie er en naturlig olie, der udvindes af frøene fra baobabfrugten. Olien er lysegul i farven og har en nøddeagtig smag. Baobabolie har et højt indhold af antioxidanter, C-vitamin og omega-6-fedtsyrer. Olien er også fugtgivende og siges at kan bruges til at behandle hudtilstande som f.eks. eksem og psoriasis. Baobabolie kan også bruges til at forbedre hårets sundhed og reducere krus.

Olien er meget drøj, og du kommer et par sprøjt fra flasken i din rene håndflade, gnubber hænderne, så olien varmes op, og så lægger du bare hænderne på forskellige steder i ansigtet, panden, kinderne, hagen og halsen. Dernæst gnider du olien ind i huden med små cirkulære bevægelser. Så er du sikker på ikke at få for meget olie på huden, som den kan have svært ved at absorbere.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.