Fordele ved naturlig hudpleje

Der er mange fordele ved at vælge naturlig hudpleje. Vi har listet en række fordele op for, at du kan blive klogere på, hvorfor du bør vælge naturlige produkter.

Naturlige hudplejeprodukter er for det første fremstillet af helt naturlige ingredienser og er derfor bedre for din hud. De er også miljøvenlige, da de ikke indeholder nogen skrappe kemikalier eller syntetisk forurenende stoffer. Hos Mandinka bruger vi moringa- og baobabolie, som er 100% koldpresset olie fra træernes frøer og runde frugter.

hudpleje olie

Moringaolie er sammensat af mange gode egenskaber, der hjælper til at bevare en sund hud og et sundt hår. Moringaolie er en naturlig kilde til antioxidanter, vitaminer og mineraler, som alle blødgør, fugter og beskytter huden. Den er samtidig antibakteriel og styrker hudens naturlige barrierer og er også kendt for at
kunne mindske strækmærker.

Baobabolie er koldpresset fra frøene på Baobabtræets frugter.
Det er en let olie, der hurtigt absorberes i huden uden at blokere porerne. Olien har en PH-værdi på 4,3, som er meget tæt på hudens egen og bidrager derfor til at bevare den naturlige fugtbalance.

Her er 5 gode grunde til at vælge naturlig hudpleje

1. De indeholder et højt niveau af næringsstoffer og antioxidanter 
Naturlig hudpleje indeholder ikke kemikalier, kunstige stoffer eller mikroorganismer, men indeholder komponenter, der er gavnlige for din sundhed og din hud. Moringaolien, som Mandinka bruger, har et højt indhold af vitaminer og antioxidanter, hvilket gør den yderst næringsrig og effektiv til behandling af hudproblemer. 

2. De er skånsomme mod huden og frie for kemikalier
Naturlige hudpleje produkter er mere nænsomme for din hud, fordi der ikke er nogen kemikalier i. Derfor vil du se en betydelig forbedring af allergiske reaktioner, irritation, kløe og akne på din hud, når du begynder at bruge dem. 

3. De er miljøvenlige
Fordi naturlige hudplejeprodukter består af naturlige ingredienser har de ingen negativ indvirkning på miljøet. De forurener ikke og forårsager ikke jord- eller vandforurening, når de skylles væk i kloakken

4. Naturlig hudpleje er bedst for din hud
Huden er vores største organ, og man kunne tro, at når vi smører noget på huden, så bliver det på overfladen. Sådan forholder det sig ikke, da det trænger dybt ind i huden – så derfor er naturlig hudpleje uden tilsætninger det bedste for dig og din hud

5. Bæredygtighed 
En stor fordel ved naturlig hudpleje er, at den er bæredygtig og ikke skader hverken dyr eller miljøet. Dette står i skarp kontrast til konventionel hudpleje, som ofte indeholder skrappe kemikalier og andre skadelige ingredienser. Hvis du vælger naturlig hudpleje, kan du have god samvittighed, fordi du ved, at du ikke bidrager til at skade planeten. 

Se vores udvalg af naturlige hudplejeprodukter her

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.