Handelsbetingelser

Mandinka Natural Products I/S modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. 
Mandinka Natural Products I/S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Mandinka Natural Products I/S sender din ordre indenfor 1-3 hverdage.

Returnering

Ved returnering rettes henvendelse til info@mandinka.dk indenfor 14 dage. Varen skal returneres i oprindelig stand uden beskadeligelser. 
Varen skal sendes til:

Mandinka Natural Products I/S
Industrivej 5
6630 Rødding

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. 
Returneringsomkostningerbetales af køber.
Ved fortrydelse skal der rettes henvendelse indenfor 14 dage efter købet og varen skal returneres seneste 14 dage herefter.
Meddelelsen skal gives pr. mail på info@mandinka.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den henter du her.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Mandinka Natural Products I/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Klager

Har du en klage over et produkt, købt på vores Webshop, kan der sendes en klage til info@mandinka.dk, hvor vi finde en løsning. Der kan også rettes henvendelse til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.