ORGANISK HUDPLEJE

Hos Mandinka finder du udelukkende 100% naturprodukter fra vores egen produktion i Gambia. 

100% naturlige produkter

 

Økologiske hudpleje produkter er din garanti for, at der ikke har været anvendt pesticider, biocider og fungicider under dyrkningen, det er en sikkerhed for at råvarerne ikke skader hverken naturen eller kroppen. Hos Mandinka finder man udelukkende naturlige hudpleje produkter som moringa og baobab olie, der også er brugt i vores creme og håndlavede sæber. Vores bæredygtige produktion er bygget på frøene fra Gambias moringa og Baobab træer. De naturlige produkter hjælper mennesker med tør hud især, men har mange andre helende egenskaber.

 

COSMOS Organic Approved

Mandinka Natural Products er Cosmos Approved.
En certificering med COSMOS sikrer gennemsigtighed i indsamling og produktionen frem til forbrugeren. 
Læs mere om dette her

Fordele ved naturlig hudpleje

Naturlige hudplejeprodukter er fremstillet af helt naturlige ingredienser og er derfor bedre for din hud. De er også miljøvenlige, da de ikke indeholder nogen skrappe kemikalier eller syntetiske forurenende stoffer.

Moringa Olie er koldpresset og derfor bevaret alle sine mineraler og vitaminer. Den er sammensat af mange gode egenskaber, der hjælper til at bevare en sund hud og et sundt hår. Den udvindes fra frøene af moringa træet frugter. Moringaolie er en naturlig kilde til antioxidanter, vitaminer og mineraler, som blødgør, fugter og beskytter huden. Den er antibakteriel, og beskytter huden mod ved at neutralisere frie radikaler og styrke hudens barrierer. Moringa olien virker som en serum. Olien kan bruges på hele kroppen, ansigtet og i håret. Olien er meget drøj i brug.

Baobab Olie er koldpresset fra frøene på Baobab træets frugter. Det er en let olie, der absorberes hurtigt uden at blokere hudens porer. Olien er meget tæt på din egen huds PH værdi på 4,3. Baobab olien gør din hud glat og blød. Baobab olien er kendt for at kunne mindske strækmærker, da den virker sammentrækkende og stimulerende. Olien kan bruges på hele kroppen, ansigtet og håret.

Mandinka anbefaler Baobab olien om morgenen og moringa olien til natten.

Herunder er der en liste over fordele ved naturlig hudpleje:

1. De indeholder et højt niveau af næringstoffer og antioxidanter

Naturlig hudpleje, der er ernæringsmæssigt gavnlig, defineres som et produkt der ikke omfatter brug af kemikalier, kunstige stoffer eller mikroorganismer.. Disse komponenter er gavnlige for din sundhed og derfor gode for din hud. Moringa olien som også findes i vores hudcreme og sæbe, har et højt indhold af vitaminer og antioxidanter, hvilket gør den yderst næringsrig og effektiv til behandling af hudproblemer.

2. De er skånsomme mod huden og fri for kemikalier.

Disse naturlige hudplejeprodukter er sikre for huden, fordi de ikke indeholder nogen kemikalier. Du vil se en betydelig forbedring af allergiske reaktioner, irritation, kløe og akne på din hud, når du begynder at bruge dem.

3. De er miljøvenlige.

Fordi økologiske hudplejeprodukter består af naturlige ingredienser, har de ingen negativ indvirkning på miljøet. De forurener ikke miljøet og forårsager ikke jord- eller vandforurening, når de skylles væk i kloakken

4. Naturlig hudpleje er bedst for din hud.

Huden er vores største organ, og man kunne tro, at når vi smører noget på huden, så bliver det på overfladen,. Sådan forholder det sig ikke, det vi smører på huden trænger dybt – så derfor er naturlig hudpleje uden tilsætninger det bedste for dig og din hud.

5. Bæredygtighed

Naturlig hudpleje er fuldt ud bæredygtig og skader ikke dyr eller miljøet

En stor fordel ved naturlig hudpleje er, at den er bæredygtig og ikke skader hverken dyr eller miljøet. Dette står i skarp kontrast til konventionel hudpleje, som ofte indeholder skrappe kemikalier og andre skadelige ingredienser. Hvis du vælger naturlig hudpleje, kan du føle dig godt tilpas, fordi du ved, at du ikke bidrager til alt skaden på planeten.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.