Organiske Moringa- og Baobab olier

Hudplejeolie

Alle vores olier er presset i Kerr Serign i Gambia, hvor Moringa- og Baobabtræerne vokser naturligt, og hvor Mandinka har sit oliepresseri. Vi processeserer i deres oprindelses land, og dermed er vi med til at skabe jobs og bringe know how til landet.

Moringaolie

Moringaolie er en naturlig olie, der koldpresses af frøene fra moringa træet, således at olien bevarer sine mineraler og vitaminer. Olien har en lang række gavnlige egenskaber, herunder antiinflammatoriske, antioxidante og antibakterielle egenskaber, disse egenskaber gør, at den er god mod smårifter. Derudover har den et meget stort indhold af oliesyre, der kan beskytte huden mod miljømæssig forurening, og tilføre huden fugt.  Moringa olie kan afhjælpe fine rynker og linjer, og kan hjælpe på flere småskavanker såsom mørke pletter etc. Det siges også at være nyttigt til behandling af hudlidelser som eksem og psoriasis.

Moringaolie er et naturligt og miljøvenligt produkt, der også kan bruges til at forbedre hårets sundhed. Det kan være gavnligt til behandling af tilstande som skæl, tør hovedbund og spaltede spidser. Moringaolie er også en god kilde til essentielle fedtsyrer, som er med til at give næring til håret og holde det sundt. 

Baobabolie

Baobabolien er presset af frøene fra Baobab træets frugter. Frugter indsamles, og flækkes. Den hvide masse indeni frugterne bruges til kosttilskud, og frøene er ikke blevet brugt i Gambia før nu. Vi koldpresser olien fra frøene, og får den smukkeste gyldne olie.  Denne olie er en let olie, der absorberes hurtigt i huden, og tilfører huden vitamin A, vitamin E, der begge er vigtige for huden. Den er også rig på antioxidanter, der kan hjælpe med at bevare collagen og holde din hud stærk. Olien ligger tæt på hudens egen PH værdi.
Baobab olien kan med fordeæ også bruges til håret.

Hvordan bruger jeg Moringa og Baobab olie?

Olien er meget drøj i brug, og du kommer et par sprøjt fra flasken i din rene håndflade, gnubber hænderne, så olien varmes op, og så lægger du bare hænderne på forskellige steder i ansigtet, panden, kinderne, hagen og halsen.

Dernæst gnider du olien ind i huden med små cirkulære bevægelser. Så er du sikker på, at du ikke får for meget olie på huden, som den kan have svært ved at absorbere.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.