Moringa Olie

Moringa Olie - 50 ml

215,00 DKK

Varenummer 1001 Kategori

Mandinkas moringa olie er 100% ren og koldpresset fra træets frø, og dermed uden tilsætningsstoffer, parabener eller farvestoffer mm. Produktet kan derfor anvendes til alle typer – inkl. vanskelige hudproblemer mm.

Moringa olien er rig på antioxidanter, som C-vitamin, E-vitamin og Selen, og dokumenteret virkning på hudforyngelse, en antiinflammatorisk effekt og stabilisering af kollagen i huden. Olien har et oliesyre indhold på 72%, som trænger dybt ind og tilfører huden de vigtige næringstoffer, og hjælper til at bevare hudens naturlige fugtbalance. Moringa olie er også kendt som “ben-olie” grundet dens høje indhold af behensyre.

Fordele: Olien kan reducere fine linjer og rynker, forbedrer hudens struktur og kollagen, lindrer inflammation, samt hjælpe mod acne, sorte porrer, skrammer, insektbid og solskader mm.

Hvem kan bruge det: Alle hudtyper. Moringa olie kan benyttes til sensitiv, fedtet, tør og normal hudtype. 

Hvor ofte kan du bruge det: Moringa olien kan benyttes både morgen og aften som en serum eller som din daglige fugtgiver. Alt efter eget behov.

Fungerer godt med: Moringa olie fungerer godt sammen med de fleste andre produkter. Olien kan med fordel blandes i andre produkter.

Anvendelse: Ansigts-, krops- og hårolie. Den har en let konsistens med en mild duft og trækker hurtigt ind i huden uden at tilstoppe porerne. Moringa olien er meget drøj i brug og med en medium absorberingsevne.
Vi beregner 2 gram olie til ansigtet og 7 gram til hele kroppen. Det anbefales, at vaske sine hænder
varme, inden du putter olien i ansigtet.

Moringa olien bliver fortykket, når den kommer under 20 grader. Den vender tilbage til sin substans ved mere end 20 grader.

Vægt 0.15 kg
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.