Baobab Olie 50 ml

Baobab Olie - 50 ml

149,00 DKK

Varenummer 2001 Kategori

Mandinkas baobab olie er 100% ren og koldpresset af frø fra baobabstræets runde frugter, og dermed uden tilsætningsstoffer, parabener eller farvestoffer. Produktet kan derfor anvendes af alle typer – inkl. folk med vanskelige hudproblemer mm.

Baobab olien er rig på mættede og umættede fedtsyre, samt et rigt indhold af A, E og K-vitamin og har en duftstrejf af nødder.
Produktets PH-værdi er 4,3, som er næsten lig hudens egen PH-værdi. Dette gør, at produktet bidrager til den naturlige fugtbalance i huden.

Fordele: Den kan med fordel anvendes til at formindske rødme og rosacea, strækmærker, ar, tør hud, skæl, psoriasis, og som fugt til skæg og tørre/solskadet hårspidser pga. af dens fugtgivende, hudforyngende, samt stimulerende egenskaber.

Hvem kan bruge det: Baobab olien kan benyttes for normal til tør hudtype.

Hvor ofte kan du bruge det: Baobab olien kan benyttes både morgen og aften som en serum eller som din daglige fugtgiver. Baobab olien er drøj i brug og har en lang absorberingsevne. Alt efter eget behov.

Fungerer godt med: Baobab olien fungerer godt sammen med de fleste andre produkter. Kan evt. benyttes med et par dråber i din shampoo mm.

Anvendelse: Ansigts-, krops- og hårolie. Den har en let konsistens og trækker langsomt ind i huden uden at tilstoppe porerne. Vi beregner 2 gram olie til ansigtet og 7 gram til hele kroppen. Det anbefales, at vaske sine hænder varme, inden du putter olien i ansigtet.

Baobab olien kan blive fortykket ved en temperatur under 18 grader, men vil blive normal igen ved 18+ grader.

 

Vægt 0.15 kg
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.